Algemene Voorwaarden:

www.BlueBarnCreatief.nl hanteert de onderstaande algemene voorwaarden.

Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan met deze voorwaarden akkoord te gaan.

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen voorbehouden. Ondanks grote zorgvuldigheid kan het voorkomen dat er een fout wordt gemaakt bij het invoeren van de prijs. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikelen:

Bij alle artikelen wordt getracht een zo goed mogelijke omschrijving te geven (eventueel voorzien van een inspiratiefoto). Afmetingen vermeld in de omschrijving van een artikel zijn bij benadering. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikelen in de webwinkel worden zo goed mogelijk gefotografeerd, maar er kunnen kleine kleurverschillen optreden t.o.v. de geleverde artikelen.

Betaling:

Je bestelling wordt in behandeling genomen, zodra het verschuldigde bedrag in zijn geheel op de bankrekening NL89 INGB 0006 7378 81 - t.n.v. Blue Barn Creatief is bijgeschreven. Bestellingen die met iDeal zijn betaald, worden direct in behandeling genomen.

Indien er binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, wordt er een herinnering gestuurd. Wordt hieraan binnen 3 werkdagen geen gehoor gegeven, dan wordt de bestelling geannuleerd en de artikelen weer opgenomen in de voorraad.

Eigendomsbehoud:

De bestelde artikelen blijven eigendom van Blue Barn Creatief totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

Verzending:

De klant is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens. Blue Barn Creatief is niet aansprakelijk voor zendingen die verloren zijn gegaan als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens.

Zodra de bestelling verzonden is, ontvang je een bevestiging van verzending. Indien de zending daarna niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, verzoek ik je contact op te nemen met Blue Barn Creatief.

Levertijden / verzenddagen:

Met ingang van 1 januari 2022 hanteert Blue Barn Creatief de volgende verzendkosten.

Verzendkosten Nederland:

- Verzendkosten vanaf €3,95

- Gratis verzenden vanaf €50,00 (excl. verzendkosten)

 

Verzendkosten België en Duitsland:

Op aanvraag

 

Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen na betaling verzonden.

Tijdelijke wijzigingen in de levertijd (bv ivm vakantie) worden op de homepage weergegeven.

Betalen bij afhalen:

Blue Barn Creatief geeft u de mogelijkheid om, op afspraak, uw bestelling op te halen in Amersfoort. U krijgt van ons een mail, waarin wij een afspraak maken om uw bestelling op te komen halen. Krijgen wij binnen 5 werkdagen geen reactie, dan vervalt uw bestelling.

Retouren:

Klanten van webwinkels hebben een bedenktijd van 14 dagen. Zij mogen binnen deze periode terugsturen. Retour zenden van een zending (of artikel) kan alleen na overleg met Blue Barn Creatief.

Artikelen die geretourneerd worden moeten in de originele verpakking, voorzien van herroepingsformulier met reden van retour zenden, en voldoende gefrankeerd gezonden te worden naar:

Blue Barn Creatief

Ameliapolder 46

3825 LJ  Amersfoort

Nederland

Goederen mogen niet gebruikt, en dus weder verkoopbaar zijn. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat verkeren waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd.

Indien er gratis is verzonden ivm een besteding van €50,00 of meer en er wordt maar een gedeelte van de bestelling geretourneerd, waardoor het orderbedrag lager uitkomt dan €50,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door Blue Barn Creatief zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant (dit is wettelijk bepaald).

Schade/breuk:

Neem in het geval van klachten, beschadigingen of breuk direct contact op met Blue Barn Creatief, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen na aflevering van de bestelling. Er kan door Blue Barn Creatief om foto`s van de klacht gevraagd worden, of het artikel terug vragen ter beoordeling. Hierna zoeken we samen naar een redelijke oplossing. Stuur een garantieartikel niet zomaar retour, deze verzendkosten worden door Blue Barn Creatief niet vergoed!

Privacy:

De gegevens die u invult op deze site worden beveiligd opgeslagen. Alleen Blue Barn Creatief heeft hier toegang toe en zal deze gegevens nooit zonder uw toestemming aan derden doorgeven. De toegang tot de gegevens is nodig om bestellingen af te handelen. Als u aangeeft dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u ook benaderd worden met unieke aanbiedingen, eventueel gebaseerd op uw klantgegevens. U kunt zich voor de nieuwsbrief altijd afmelden. Mocht u vragen hebben over privacy kunt u deze altijd aan ons stellen via email.

Copyright:

Niets van deze site (teksten, foto’s, ed) mag zonder schriftelijke toestemming vooraf van Blue Barn Creatief gebruikt worden.

Wijzigingsrecht:

Blue Barn Creatief heeft te allen tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden.

© 2014 - 2022 BlueBarnCreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel