Retouren:

Klanten van webwinkels hebben een bedenktijd van 14 dagen. Zij mogen binnen deze periode terugsturen. Retour zenden van een zending (of artikel) kan alleen na overleg met Blue Barn Creatief.

Artikelen die geretourneerd worden moeten in de originele verpakking, voorzien van herroepingsformulier met reden van retour zenden, en voldoende gefrankeerd gezonden te worden naar:

Blue Barn Creatief

Ameliapolder 46

3825 LJ  Amersfoort

Nederland

Goederen mogen niet gebruikt, en dus weder verkoopbaar zijn. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat verkeren waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd.

Indien er gratis is verzonden ivm een besteding van €25,00 of meer en er wordt maar een gedeelte van de bestelling geretourneerd, waardoor het orderbedrag lager uitkomt dan €25,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door Blue Barn Creatief zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant (dit is wettelijk bepaald).

© 2014 - 2022 BlueBarnCreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel