Wie is Blue Barn Creatief

Welkom in mijn webwinkel. Ik ben Annemieke Vlierhuis en woon in Amersfoort, ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens.

Opgegroeid met hele creatieve & handige ouders is creativiteit mij met de paplepel ingegoten. Van houtbewerking, kaarten maken, haken, breien tot ….. wat niet eigenlijk.

Na jarenlang op de financiële afdeling van een internationaal bedrijf te hebben gewerkt, ben ik gaan doen wat ik het leukste vindt: zelfstandig ondernemen.

Ik ben gestart met woonaccessoires met wat bijpassende creatieve artikelen onder de naam Barnyard Country Gifts.

Sinds september 2014 ben ik met een geheel nieuw concept begonnen waarin ik mijn eigen stijl kan ontwikkelen en waar ik mijn 2 passies, creatief & wandelen wil combineren. Ik heb een voorkeur voor de nostalgische, romantische, landelijke, vintage, industrial stijl, maar kan ook enorm genieten van frisse & vrolijke kleuren. En dan vooral de exclusievere merken!

Dus ben je op zoek naar de wat exclusievere merken én wil je ook nog kunnen kiezen uit hun complete collectie, dan ben je bij Blue Barn Creatief aan het juiste adres! Iets waar ikzelf ook nog wel eens tegenaan liep als ik ergens naar zocht, en ik merkte dat ik daarin niet de enig was.

En er worden nog steeds nieuwe merken aan ons assortiment toegevoegd!

Naast de lage verzendkosten en het gratis verzenden van bestellingen vanaf een bedrag van €25,=, stuur ik ook bij ieder bestelling een leuk kleinigheidje mee.

Ik ben dan wel zzp’er, wat betekent dat ik deze webwinkel helemaal alleen run, maar zo dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun en hulp van mijn vriendinnen bij het draaien van beurzen, helpen in drukke periodes & het maken van inspiratievoorbeelden.

In mijn vrije tijd wandel ik graag en maak daar ook best veel foto's van. Heerlijk om deze te verwerken in een scrapbook lay-out, ProjectLife pagina of een zelf gemaakt fotoalbum. 

 

 

© 2014 - 2022 BlueBarnCreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel