Pocket Letter – Autumn Whispers

Vorige Artikel 4 van 4

Pocket Letter – Autumn Whispers

Ik heb met deze herfst serie van MarianneDesign een heel nieuw idee PocketLetter uitgewerkt!

De insteekhoes die ik hiervoor gebruikt heb, komt van de Hema en is verkrijgbaar in het wit en in het zwart.

Het handige (en leuke) van deze hoezen is dat het achtergrond knipvel in zijn geheel gebruikt kan worden! Bij deze serie horen ook de collectable snijmallen van het molletje en de hamster.

Als eerste heb ik netjes de 3 achtergronden uitgesneden. En omdat ik dezelfde volgorde wilde aanhouden als op het knipvel zelf heb ik van de bovenste achtergrond aan de linkerkant een strook van 5cm afgesneden en van de middelste achtergrond aan de rechterkant een strook van 5cm afgesneden. Deze strookjes komen dus in de kleine vakjes van de insteekhoes. Al deze losse stukjes achtergrond heb ik vervolgens geplakt op een donderbruine basis van linnen karton welke net iets groter is dan de uitgesneden (uitgeknipte) achtergrondjes voor een 3D effect (dit hoeft dus niet persé, is een keuze).

Vervolgens het molletje en hamster uitstansen (1 of meerdere keren). Ik heb gekozen voor 1x het molletje en 2x de hamster. Ook diverse paddenstoelen, bladeren, eikels, kastanjes, plukjes gras en bloemen gestanst. Liever iets teveel voor een makkelijke grijpvoorraad.

Dan begint het leuke versieren. Alles net zolang verschuiven totdat het goed ligt (dit is voor iedereen anders) en meteen vastplakken (met lijm of dubbelzijdige tape).

De tekst boven het deurtje is ook een stempel van Marianne Design en ik heb er een leuk bordje voor boven de deur van gemaakt.

Het laatste (onderste) strookje van 5cm heb ik gemaakt van design papier uit de paperpad die bij deze herfstcollectie hoort ‘Autumn Whispers’

De achterkant van deze hoes heeft exact dezelfde indeling waar je dus je kleine cadeautjes in kan stoppen. Echt super om te versturen als bv een Snailmail

Succes! Annemieke

Gebruikte artikelen uit de webwinkel:

© 2014 - 2020 BlueBarnCreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel