Sjabloon Kaart – Herfst Paddenstoel

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Sjabloon Kaart – Herfst Paddenstoel

Deze kaart is gemaakt met een sjabloon, welke bestaat uit 3 verschillende formaten paddenstoelen.

Als eerste heb ik van alle 3 de paddenstoelen de basis uitgeknipt op stevig wit papier en daarna de losse onderdelen overgetrokken op gekleurd linnenkarton en uitgeknipt. En deze losse onderdelen vervolgens op de witte basis geplakt.

Vervolgens heb ik de paddenstoelen op verschillende manieren bij- en over elkaar gelegd, totdat ik tevreden was en heb ze meteen vastgelijmd!

Vervolgens heb ik het molletje, de hamster en het vosje uitgestanst uit linnen karton, in elkaar gezet en vast geplakt met lijm. Zo handig dat de voorbeelden van hoe je ze in elkaar kan zetten op de verpakking van de snijmallen staat.

Ik heb van het hamstertje meteen wat blaadjes, eikels en paddenstoeltjes gestanst voor een makkelijke grijpvoorraad.

Ook met deze beestjes net zolang geschoven totdat ik vond dat ze op de juiste plek zaten, en ook deze meteen vastgeplakt (kan met lijm of dubbelzijdige tape).

Nog wat gekleurde bladeren en een takje bramen uitgestanst voor extra decoratie. De stipjes op de blauwe ramen zijn gemaakt met Nuvo drops.

Ook hier weer mee geschoven totdat het goed lag en meteen weer vastgeplakt.

Omdat de basis (achterkant) van de kaart gemaakt is van wit papier, kan hier gewoon een leuke/lieve boodschap op geschreven worden!

Succes! Annemieke

Gebruikte materialen uit de webwinkel:

 

© 2014 - 2020 BlueBarnCreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel