Pocket Letter - Winter

Artikel 1 van 4 Volgende

Pocket Letter - Winter

Een Pocket Letter (insteekhoes met 9 vakjes) gemaakt in winter thema. Ik heb voor deze Pocket Letter gebruikt gemaakt van diverse artikelen & materialen van Marianne Design.

Als basis heb ik gebruik gemaakt van standaard witte ATC kaartjes en het design papier iets kleiner gesneden/geknipt zodat je nog een onderliggend wit randje ziet bij alle 9 kaartjes.

Als eerste heb ik de lantaarn gemaakt. Eerst de basis uitgeknipt op stevig wit papier en daarna de losse onderdelen overgetrokken op het design papier en uitgeknipt. En deze losse onderdelen vervolgens op de witte basis geplakt.

De open vensters heb ik aan de achterkant voorzien van een stukje stevige doorzichtig mica vel. De randen vervolgens afgeplakt met smalle dubbelzijdige foamtape. In dat afgeplakte kader 3 verschillende bijpassende kleuren pailletten gedaan en vervolgens weer afgeplakt met een stukje design papier. Je hebt nu een schudkaart effect achter de glazen. De rest van de achterkant ook meteen voorzien van dubbelzijdige foamtape zodat de hoogte van de lantaarn gelijk blijft. De lantaarn voorzien van een slinger en sneeuwvlokjes uit sneeuwpapier. En de open ring bovenin voorzien van diverse lintjes, bessen & veren.

Van diverse kleuren groene en blauwe tinten linnenkarton meerdere formaten dennenbomen uitgestanst zodat ik vast een handige grijpvoorraad heb.

Vervolgens met de bergen sjabloon van de 2 kleinste modellen bergen gemaakt. Het onderste deel van de bergen is met design papier uit de paperpad gemaakt, de top is gemaakt van sneeuwpapier.

Vervolgens een hertje, vosje en 2 formaten sneeuwpoppen gemaakt van bijpassende kleuren linnenkarton.

Het hertje, vosje en de 2 sneeuwmannen voorzien van dubbelzijdige foamtape.

Alle losse onderdelen zijn bovenop de insteekhoes geplakt!

Succes, Annemieke!

 

Gebruikte materialen uit de webwinkel:

 

© 2014 - 2020 BlueBarnCreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel