SlimLine kaart - Sneeuwpret

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

SlimLine kaart - Sneeuwpret

De basis van deze slimline kaart heb ik zelf op maat gesneden uit witte kraft karton en is 21 x 10 cm groot.

De sneeuwheuvels heb ik gewoon op gevoel met de schaar uitgeknipt witte kraft karton en de randen bewerkt met licht blauwe distress ink. Het bovenste gedeelte (de lucht) van de basis heb ik bewerkt met lichtblauwe distress ink. Hierna de sneeuwheuvels op de basis vastgeplakt.

Met de set ‘forest trees’ in diverse kleuren groene linnen karton een aantal dennenbomen gestanst en ook een bruine kale herfstboom.

Vervolgens een 4-tal verschillende sneeuwmannen gestanst met verschillende kleuren sjaals, mutsen & handschoenen en geplakt en op een aantal sneeuwmannen een mondje getekend met een zwarte gelpen.

Zowel de bomen als de sneeuwmannen eerst op de basiskaart verdeeld, net zolang tot ik er tevreden over was. De bomen gewoon met wat lijm (of dubbelzijdige tape) vast geplakt. De sneeuwmannen heb ik met dubbelzijdige foamtape geplakt om wat diepte in de kaart te brengen. De randen van de kleine sneeuwballen heb ik net zoals de sneeuwheuvels eerst bewerkt met lichtblauwe Distress Ink voordat ik ze op de kaart geplakt heb.

Als afwerking de ondergrond uitgekozen op basis van een van de kleuren van de accessoires en net iets groter gemaakt dan de basis, en je hebt een hele gezellige  slimline kaart vol sneeuwpret! Zelf heb ik de ondergrond enkel gelaten zodat je op de achterkant een leuke tekst kan schrijven, maar je kan de ondergrond uiteraard ook dubbel maken en dan heb je een ‘standaard’ kaart.

Succes, Annemieke

 

Gebruikte materialen uit de webwinkel:

 

 

© 2014 - 2020 BlueBarnCreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel